24 hour project

Brief

Vi fik 24 timer til at komme op med et koncept på vegne af pladeselskabet Playground Music og deres kunstner  Rasmus Walter´s nye single “Løber”.

Playground Music

Vores opgave var at skabe større opmærksomhed både online/offline omkring Rasmus´ person og musik.

Anstrengelserne skulle kunne måles i en større gennemslagskraft på Spotify´s Great Music Friday liste. Facebook og instagram var værktøjerne vi kunne bruge til at sprede budskabet og få så mange som muligt til at streame sangen de første to dage efter udgivelsen.

rasmus-walter-løber-single

Process

Vi måtte arbejde effektivt og målrettet for at nå vores deadline på 24 timer.

Vi arbejdede natten igennem og brugte brainstorming ved whiteboard som metode til samle information og komme frem til et koncept.

Fil_000 (13)

Vi lagde os ud med desktop research ved at læse Rasmus Walter´s Facebook side igennem og fik social lyttet via Overskrift.dk.

Resultaterne herfra hjalp os med at udforme en interviewguide som vi tog under armen da vi tog ud i byen for at tale med hans målgruppe.

 

Vi fik nedfældet de vigtigste og mest iøjnefaldende resultater på vores whiteboard tavler og derefter begyndte vi at brainstorme på løsninger.

Vi bruget super hero metoden til at generere ideer – se timelapse video for at se processen.

Løsning

Vi valgte at skabe et event dagen før singlen´s udgivelse, som skulle streames  live via Facebook.

Logo_Run

Sangens tekst og løbe metaforen inspirerede os til at lave et løbestævne i Rasmus´ hjemby Aarhus. Stævnet skulle foregå om natten, langs en hjerteformet rute og udmunde i en intim koncert i en park hvor Rasmus Walter ville synge sin sang første gang live overfor et publikum.

Når man løber er det ofte ikke kun en fysisk handling men en psykisk – hvor man kan få en oplevelse som minder om  katarsis og følelsesmæssig udrensning.

Derfor lavede vi en hashtag #ladfølelserneløbe” som skulle bruges til at sprede pre-release feberen over de social medier.  

mock_up_fb-01 (1)instagram-iphone-hope

 

Feedback

Vi fik en meget positiv response for selve præsentation. Playground Music mente, at konceptet nok var en for stor en mundfuld logistisk set, at få stablet på benene inden release datoen for singlen. Men konceptet kunne være interessant og relevant i forhold til udgivelsen af det kommende album i september.

Contact:  Mail  |    Linkedin   |  Behance  |  YouTube

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *